Palvelusopimustyöt

Palvelemme kaikissa jakeluverkkoihin liittyvissä tehtävissä

Laaja-alaisen kokemuksen ja erikoisosaamisen avulla pystymme palvelemaan jakeluverkkojen suunnittelu-, asennus- ja huoltotöissä palvelusopimustöinä. Takanamme on laaja yhteistyökumppaniverkosto, jonka avulla pystymme palvelemaan kaikissa jakeluverkkoihin liittyvissä tehtävissä joustavasti ja nopeasti. 

Jakeluverkot 0,4–20 kV

Meillä on vahva osaaminen jakeluverkkojen urakoinnista. Emme nykyisin keskity jakeluverkkojen urakointiin, mutta pitkän kokemuksen kerryttämä osaamisemme on käytettävissä esimerkiksi teollisuuden ja erilaisten erillisprojektien tarpeisiin. 

  • 0,4–20 kV jakeluverkkotekniikoiden toimitukset ja asennus 
  • Jakeluverkon suurhäiriötilanteiden työt
  • Puistomuuntamot
  • Kaapeliasennukset maassa – vedessä – ilmassa
  • Ilmajohtotyöt

Laaja yhteistyökumppaniverkosto mahdollistaa vaativimmatkin sähköurakat

Meillä Elektronilla on vahva kokemus erityyppisistä sähköurakoista valtakunnallisesti. Erikoisosaaminen ja monipuolinen kokemus kokemus sekä suurien että pienempien urakoiden toteutuksista yhdistettynä monipuoliseen osaamiseemme sähköistyksen projekteissa tekevät meistä harvinaislaatuisen yhteistyökumppanin, sillä pystymme toimittamaan monipuolisten kohteiden sähköurakat kokonaisvaltaisesti oman ammattilaisverkoston voimin.

Aikataulukriittiset projektit

Toimitamme myös aikataulukriittisiä projekteja. Tarkalla työnsuunnittelulla, aikatauluihin sitoutumisella ja osaamisella minimoimme katkokset ja toiminnan seisokit. Kumppanuus kanssamme minimoi käyttökatkokset vaativissakin muutoksissa ja laajennuksissa. 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Petri Laukkanen
toimitusjohtaja
+358 44 351 9066
petri.laukkanen@elektron.fi