Valaistusverkot

Valaistusverkot kohdeympäristöihin 

Projektoimme Jyväskylän alueella infraskulttuuriin kuuluvat katujen, alueiden ja teiden valaistukset kokeneen ja ammattitaitoisen tiimin voimin. Toimitamme valaistusasennuksia myös osana sähkönjakelu- tai prosessisähköistysprojektejamme.

Tyypillisissä hankkeissamme vaaditaan tarkkaa työsuunnittelua, monipuolista osaamista, ratkaisukeskeisyyttä sekä selkeää ymmärrystä kohteen toimintaympäristöstä. Meillä on laaja tekninen asiantuntemus ja kokemus erityyppisistä valaistusverkoista. Kumppanuus kanssamme takaa turvalliset ja toimivat valaistusverkot sovitussa aikataulussa.

Valaistusverkkojen ammattitaitoista rakentamista

Asiakkaitamme ovat tyypillisesti julkisen sektorin toimijat, teollisuus ja rakennusalan yritykset. Teemme kaikki työt takuulla jälkitöitä myöten.

  • Katuvalaistus
  • Taajamavalaistus
  • Aluevalaistus

Turvallinen kumppani suurien kohteiden sähköurakoihin

Meillä Elektronilla on vahva kokemus erityyppisistä sähköurakoista valtakunnallisesti. Erikoisosaaminen ja monipuolinen kokemus kokemus sekä suurien että pienempien urakoiden toteutuksista yhdistettynä monipuoliseen osaamiseemme sähköistyksen projekteissa tekevät meistä harvinaislaatuisen yhteistyökumppanin, sillä pystymme toimittamaan monipuolisten kohteiden sähköurakat kokonaisvaltaisesti oman ammattilaisverkoston voimin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Petri Laukkanen
toimitusjohtaja
+358 44 351 9066
petri.laukkanen@elektron.fi