Kestävää prosessisähköistystä teollisuuden kohteisiin 

Prosessisähköistyksellä on kriittinen rooli teollisuudessa. Teollisuuslaitokset, sähköasemat ja voimalaitokset rakennetaan aina käyttötarkoituksen mukaista prosessia varten. Prosessit ovat täysin riippuvaisia kestävästä prosessisähköistyksestä, mikä mahdollistaa laitosten ja sähköasemien toiminnan sekä toimintavarmuuden. 

Meillä Elektronilla on kokemusta vaativien sähköurakoiden toimituksista julkisen sektorin kohteissa, kuten tuontantolaitoksissa ja tehtaissa sekä lentokenttä- ja sairaalakohteissa. Asiakkaillemme osaamisemme ja kokemuksemme näkyvät helppoutena ja sujuvuutena vaativimmissakin hankkeissa.

Palvelumallit

Projektointi
Asennus
Saneeraus- ja muutostyöt
Käyttöönotot
Huolto ja ylläpito

Teollisuuslaitokset

Pystymme toimittamaan sekä rakennussähköistyksen että prosessisähköistyksen teollisuuslaitoksiin. Teollisuuskohteissa sähköurakointi vaatii kohteen ympäristön ymmärtämistä, tarkkaa työnsuunnittelua, johtamista ja toteuttamista. Yhteistyökumppania valittaessa on tärkeää löytää kokenut sähköistyksen osaaja, joka pystyy toimittamaan urakan sähkösuunnittelijoiden laatimien suunnitelmien pohjalta huolellisesti oikein ja sovitussa aikataulussa. Omilla asiantuntijoillamme on myös suunnittelutaustaa, joten yhteistyö suunnittelijoiden kanssa on luontevaa.

Sähköasemat

Sähköasemilla on kriittinen rooli sähkönjakelussa. Asemien kautta jaetaan siirtoverkkojen kautta tuotavaa sähköä yritysten, yksityisten kuluttajien ja yhteiskunnan moniin tarpeisiin. Riippuvuus häiriöttömästä sähköstä on nykypäivänä merkittävä, ja yhteiskuntamme pyörii pitkälti sähkön varassa. Niinpä sähköasemilta vaaditaan korkeaa käyttövarmuutta. Palvelemme asiakkaitamme vankalla osaamisella sähköasemien rakentamiseen liittyvissä tehtävissä. Toimitamme jakelu-, kanta- ja alueverkkojen sähköasemien urakointia järjestelmätoimittajille, verkkoyhtiöille ja teollisuudelle. Rakennamme uusia järjestelmiä sekä saneeraamme olemassa olevia laitoksia ja järjestelmiä.

Voimalaitokset

Modernissa yhteiskunnassa lämpöä ja sähköä tarvitaan kaikkialla. Sähköä tuotetaan monenlaisilla voimalaitoksilla kuten aurinko- ja tuulivoimaloilla, vesivoimalaitoksilla, fossiilisia polttoaineita käyttävillä laitoksilla ja ydinvoimaloilla. Sähkön tuotantoon liittyvät nykyisin myös sähkön toimitusvarmuutta ja laatua parantavat akkuvarastot. Energian tuotantolaitokset tarvitsevat myös runsaasti sähkönjakelujärjestelmiä ja prosessisähköistystä. Meillä on vankka kokemus erilaisista sähkönjakelujärjestelmien ja prosessisähköistyksen projektoinneista.

Tarjoamme kumppaneillemme

Erikoisosaamisen vaativien sähkönjakelujärjestelmien toteuttamiseen monipuolisissa hankkeissa

Kokonaistoimituksen (KVR-urakka) tai osatoimituksen (esim. asennusurakka)

Aktiivisen otteen ratkaisujen tuottamisessa, joustavuuden ja sujuvan kommunikaation

Tarkan työnsuunnittelun ja sitoutumisen annettuihin aikatauluihin sekä tarvittaessa aikataulukriittisten projektien toimittamisen

Ammattitaidon, pitävän kokonaisvastuun ja onnistuneen lopputuloksen kaikkiin hankkeisiin

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Petri Laukkanen
toimitusjohtaja
+358 44 351 9066
petri.laukkanen@elektron.fi