Sähköasemat

Toimitamme sähköasematöitä ympäri Suomen

Toteutamme ensiötöiden lisäksi prosessisähköistyksiä sähköasemille. Teknisen osaamisen lisäksi täytyy ymmärtää toimintaympäristöä. Suunnittelussa tulee ottaa huomioon kohteen ympäristön vaatimukset ja vaikutukset toteutukseen. Hallitsematon sähkökatkos sähköasemalla aiheuttaa monenlaisia haittoja, tuotannon menetyksiä ja jopa vaaratilanteita. Meidän kanssamme sähköurakat toteutetaan ammattitaidolla.

Toimitamme sähkönjakelujärjestelmien muutoksia ja -laajennuksia aikataulukriittisinä projekteina. Erityisosaamistamme on aikataulukriittisten kokonaisuuksien toteutukset. Tarkalla työnsuunnittelulla, aikatauluihin sitoutumisella ja osaamisella minimoimme katkokset ja toiminnan seisokit. Kumppanuus kanssamme minimoi käyttökatkokset vaativissakin muutoksissa ja laajennuksissa. 

Sähköasemat palvelut

  • Uudisrakentaminen
  • Laajennus- ja muutostyöt

Prosessisähköistys sähköasemalla sisältää ensiöpuolen järjestelmien ja laitteiden asennusten lisäksi monenlaisia ohjaus- ja apujärjestelmiä sekä apusähköjärjestelmiä. Näihin liittyy mm. laitteistojen asennuksia, kaapelointeja ja erilaisten kaapelireittien tekemistä. 

Kumppanisi kaikenlaisissa sähköistyksen hankkeissa

Meillä Elektronilla on vahva kokemus erityyppisistä sähköurakoista valtakunnallisesti. Erikoisosaaminen ja monipuolinen kokemus kokemus sekä suurien että pienempien urakoiden toteutuksista yhdistettynä monipuoliseen osaamiseemme sähköistyksen projekteissa tekevät meistä harvinaislaatuisen yhteistyökumppanin, sillä pystymme toimittamaan monipuolisten kohteiden sähköurakat kokonaisvaltaisesti oman ammattilaisverkoston voimin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Petri Laukkanen
toimitusjohtaja
+358 44 351 9066
petri.laukkanen@elektron.fi