Muuntamotyöt

Toimitamme sähkönjakelujärjestelmät ja muuntamotyöt

Toimitamme yhteiskunnan toimivuuden kannalta kriittiset sähkönjakelujärjestelmät ja muuntamotyöt huolellisesti ja sovitussa aikataulussa. Huolellisella työsuunnittelulla ja ammattitaitoisella asennuksella minimoimme jakelukeskeytykset. Olemme ammattitaitoinen, arvostava ja ratkaisukeskeinen kumppani, jonka kanssa vaativatkin hankkeet ovat yksinkertaisia.

Teemme mitä lupaamme ja vastaamme jokaisen projektin onnistuneesta lopputuloksesta. Kaikilla tekemillämme töillä on takuut jälkitöitä myöten.

Ympäristöystävälliset puistomuuntamot kestävät

Puistomuuntamoa käytetään yleensä taajamien kaapeliverkkojen muuntamona, joissa sen rakentamiselle löytyy sopiva tila. Tarjoamme taajamiin ja haja-asutusalueille kestäviä puistomuuntamoita, joissa muuntajat ovat suojassa säänvaihteluilta sekä ääri-ilmiöiltä, kuten myrskyiltä.

Puistomuuntamot ovat myös ympäristölle ystävällisiä, sillä muuntamot ovat pieneläinten ja -lintujen ulottumattomissa ja niissä on valuma-altaat mahdollisten öljyvuotojen varalle. Toimitamme sekä osittain maahan upotettavia että maan pinnalle asennettavia puistomuuntamoita. 

Sähkönjakelujärjestelmät palvelut

  • 0,4–20 kV jakeluverkkojen suunnittelu ja asennus maassa – vedessä – ilmassa
  • Sähköasemien projektointi, rakentaminen ja huoltotyöt
  • Jakeluverkon suurhäiriötilanteiden työt
  • Puistomuuntamot taajamiin ja haja-asutusalueille
  • Kaapeliasennukset vesistöihin
  • Ilmajohtojen rakentaminen pylväisiin
  • Kokonaistoimituksena tai osaurakkana

Elektron on turvallinen kumppani suurien kohteiden sähköurakoihin

Meillä Elektronilla on vahva kokemus erityyppisistä sähköurakoista valtakunnallisesti. Erikoisosaaminen ja monipuolinen kokemus kokemus sekä suurien että pienempien urakoiden toteutuksista yhdistettynä monipuoliseen osaamiseemme sähköistyksen projekteissa tekevät meistä harvinaislaatuisen yhteistyökumppanin, sillä pystymme toimittamaan monipuolisten kohteiden sähköurakat kokonaisvaltaisesti oman ammattilaisverkoston voimin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Petri Laukkanen
toimitusjohtaja
+358 44 351 9066
petri.laukkanen@elektron.fi