Työpaikat

Tule meille töihin

Tarjoamme osaajillemme erinomaiset työolosuhteet, missä he pääsevät hyödyntämään osaamistaan, keskittymään omaan asiantuntijuuteensa sekä halutessaan kokeilemaan uutta ja kehittymään urallaan. Etsimme joukkoomme positiivisia ja ratkaisukeskeisiä sähköteknikkoja, -asentajia ja -insinöörejä, joilla on asiakaslähtöinen toimintatapa sekä halu kehittää yritystämme ja itseään. Meillä työskennellään monipuolisissa tehtävissä ympäri Suomea.

Työnantajana meille on tärkeää, että osaajamme viihtyvät, kokevat arvostusta ja voivat hyvin. Meillä on asianmukaiset työterveyspalvelut ja panostamme työturvallisuutta ylläpitäviin, ajantasaisiin varusteisiin ja työvälineisiin. Tavoitteemme on ”nolla tapaturmaa”, sillä jokaisella on oikeus palata töistä terveenä kotiin.

Haluamme, että jokainen kokee voivansa olla oma itsensä tiimissä. Osaamisen lisäksi arvostamme vastuun kantamista omasta tehtävästä ja tuloksekkaasta tekemisestä sekä hyvästä ja turvallisesta työilmapiiristä. Panostamme tiimimme toimivuuteen myös henkilökemioiden osalta. 

Avoimet työpaikat

Jätä avoin hakemus

Jätä avoin hakemus alla olevalla lomakkeella!

Menestystä työnhakuun! Toivottavasti kuulemme sinusta pian.

Jätä vapaamuotoinen hakemus tai kysy lisää!

Pudota tiedostot tähän tai
Max. tiedoston koko: 25 MB.

    Petri Laukkanen
    toimitusjohtaja
    +358 44 351 9066
    petri.laukkanen@elektron.fi