”Elektronissa arvostan ammattimaista otetta.”

”Elektronissa arvostan ammattimaista otetta.”

Urani Elektronilla alkoi toukokuussa 2018. Olin työskennellyt edellisvuodesta samalla työmaalla, mutta eri urakoitsijalla. Sain puhelinsoiton haastatteluun Elektronille ja näin matkani Elektronin kanssa alkoi. Työni jatkui samalla työmaalla, ja kun suurin osa asennuksista saatiin tehtyä, siirryin Elektronilla nousukaapeloinnin työryhmän vetäjäksi.

Aloitan työpäiväni seitsemältä. Työryhmän kanssa sovimme päivän ohjelmasta ja työtehtävien jaosta. Työni pitää sisällään projektien hallintaa henkilöstön määrän, harjoittelijoiden ja mahdollisten aliurakoitsijoiden tarpeen suhteen. Lisäksi toimin ohjaajana yrityksen aliurakoitsijoille. Yhdessä työjohtajan ja tilaajan edustajien kanssa seuraamme ja koordinoimme työn sovittamista muiden urakoitsijoiden aikatauluun. Huolehdin myös työn riskienhallinnasta sähköturvallisuus- ja työmaasäännöksiä noudattaen. 

Työssäni pääsen suunnittelemaan kaapelointireittejä sekä valitsemaan valmiita hyllytyksiä. Hoidan myös kaapelikelojen sisällenoston tilausta tilaajan nostopalvelusta sekä valitsen oikeat kaapelikelat. Suunnittelen työvälineet, nostimet ja tikkaat työalueen mukaan sekä seuraan työvälineiden huollon tarvetta. 

Elektronissa työnantajana arvostan ammattimaista otetta. Minulle ammattimainen ote tarkoittaa ammattitaitoisen asentajan mielipiteen arvostamista ja siihen luottamista.

Ari Malinen, Työryhmän vetäjä