”Haastavissa paikoissa onnistuminen ruokkii innostustani.”

”Haastavissa paikoissa onnistuminen ruokkii innostustani.”

Pidän siitä, että työssäni on pienen yrityksen edut, vaikka yritys on kasvanut viime aikoina. Minulla on vapaus suunnitella projektieni työaikataulutus aika pitkälle itse.

Toimin Elektronilla pienkohteissa projektipäällikkönä / työnjohtajana. Pienimmät kohteet ovat muutamia päiviä kestäviä sähkökeskusten ja kojeistojen asennuksia. Suuremmat teollisuuden muuntamoprojektit, kojeistoasennukset ja sähköasemahankkeet saattavat kestää  taas kuukausia.

Tuntuu, että olen omimmillani haastavissa tilanteissa ja kohteissa, sillä niissä vahvuuteni tulevat parhaiten esille. Jos tulee ongelmia, pystyn tekemään nopeita ratkaisuja, jotta aikatauluissa pysytään ongelmista huolimatta. Haastavissa paikoissa onnistuminen ruokkii innostustani.

Tulin Elektronille verkostoasentajaksi syksyllä 2011 ja ylenin verkostoasennuspuolella työnjohtajaksi. Sitten alkoi tulla enemmän töitä teollisuuden parissa.

Elektronilla on tarjottu mahdollisuus edetä uralla, kun osaamista ja halua on ollut. Olen pysynyt työssäni varmasti senkin takia, että yrityksen arvot ja omat arvoni ovat samankaltaisia.

Asun Joensuussa ja teen yleensä töitä maanantaista torstaihin, usein pitkää päivää ja reissussa. Vapaa-aikani on hyvin erilaista kuin työ: aika menee perheen parissa ja erästellessä.

Antti Leinonen, Työnjohtaja