Yritys

Elektron

Olemme luotettava ja innovatiivinen sähköistyksen ja sähkönjakelujärjestelmien asiantuntijakumppani. Toimitamme sähköistyksiä ja sähkönjakelujärjestelmiä niin suuriin kuin pienempiinkin projekteihin sähkönjakeluinfrastruktuuriin ja teollisuuteen.

Elektron on vuonna 2010 perustettu yksityisomisteinen yhtiö. Toimimme Jyväskylästä käsin maan laajuisesti. Jyväskylän lisäksi meillä on toimipiste myös Ylämyllyllä Joensuun seudulla.

Varma, joustava ja aktiivinen kumppani

Elektronin tehtävä on tehdä monimutkaisesta sähköistyksestä yksinkertaista toimimalla asiakkailleen ratkaisuhakuisena, luotettavana ja vakaana sähköistyksen kumppanina. Kumppanuus kanssamme takaa oikeanlaiset, tehokkaat ja kestävät ratkaisut. 

Erikoisosaamistamme on pien-, keski- ja suurjännitejakelujärjestelmien projektointi ja asennus. Kun tähän yhdistetään osaamisemme prosessisähköistyksessä ja talotekniikassa, olemme kumppani, joka pystyy toimittamaan kattavasti laajaa osaamista vaativia sähköurakoita. Monipuolisella osaamisella ja vankalla kokemuksella teemme sähköistyksen hankkeista yksinkertaisia. 

Palvelut

Olemme valtakunnallisesti toimiva sähköistyksen ja sähkönjakeluhankkeiden moniosaaja. Ydinosaamistamme on sähkönjakelujärjestelmien osa- ja kokonaistoimitukset.

Miksi valita Elektron?

Yhteiskuntaamme ylläpitävät ja kehittävät sähköntuotantolaitokset ja sähkönjakeluinfra, johon kuuluvat mm. monenlaiset sähköenergian siirtojärjestelmät. Teollisuuden, julkisten toimijoiden ja rakennusteollisuuden laitokset toimivat sähköenergian avulla. ​​Sähkönsiirto ja prosessien toimiminen edellyttävät monenlaisien sähköteknisten järjestelmien rakentamista. Meidän tehtävämme on palvella asiakkaitamme osaamisellamme ja rakentaa heidän tarvitsemansa järjestelmät. Ymmärrämme tekniikan, joustamme toimintatavoissamme, osaamme työmme, arvostamme toisia, kommunikoimme projektissa aktiivisesti, otamme vastuun tekemisestämme ja pidämme aikatauluista kiinni. Siinä reseptimme asiakkaamme hankkeen onnistuneeseen lopputulokseen. Rakennamme yhteiskuntaa, joka pystyy toimimaan ilman katkoksia.

 1. Laaja osaaminen ja erikoisosaaminen sähkötekniikassa sekä projektoinnissa
 2. Monipuolinen ymmärrys asiakkaiden toimintaympäristöistä 
 3. Pitävät aikataulut
 4. Vastuu tekemisestämme
 5. Ratkaisukeskeisyys
 6. Yksityisomisteisen yrityksen joustavuus 
 7. Arvostamme toisiamme sekä työyhteisössä että sidosryhmissä
 8. Sujuva kommunikointi
 9. Pitkä kokemus
 10. Vakaa ja luotettava kumppani
 11. Valtakunnallisesti toimiva

Mikä on meille tärkeää?

Toisten arvostaminen on meille tärkeintä. Arvostuksemme ihmisiä ja heidän työtään kohtaan näkyy ennen kaikkea perusasioiden erinomaisessa hoitamisessa: pidämme kiinni aikatauluista, työskentelemme suunnitelman mukaisesti, turvallisesti ja kustannustehokkaasti sekä vastaamme projektin laadukkaasta lopputuloksesta. Tarkka työnsuunnittelu ja sitoutuminen annettuihin aikatauluihin on aikataulukriittisten hankkeiden onnistumisen edellytys. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Sovitun suunnitelman mukaisesti tehty työ minimoi laitosten ja järjestelmien käyttökatkot. 

Arvostuksemme näkyy myös pienten yksityiskohtien huomaamisena ja hoitamisena. Kommunikoimme sujuvasti tilanteista, viestimme vaiheista ja hankkeen etenemisestä sekä toimimme ratkaisukeskeisesti niin, että yhteistyökumppanimme tietävät ja tuntevat voivansa luottaa meihin. Teemme työmme niin, että kanssamme on vaivatonta ja miellyttävää tehdä yhteistyötä kaikenkokoisissa hankkeissa. 

Toimintaamme ohjaavat arvot

Arvostus
Asioiden hoitamisessa ja kohtaamisissa osoitamme arvostusta asiakkaitamme, työntekijöitämme ja yhteistyökumppaneitamme kohtaan.

Luottamus
Toimimme parhaamme mukaan niin, että kanssamme toimivat tietävät ja kokevat voivansa luottaa meihin. 

Vastuullisuus
Kannamme vastuun ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnista ja hoidamme jokaisen projektin niin, että lunastamme tekemämme lupaukset. 

Töihin Elektronille?

Haemme kasvavaan joukkoomme osaavia sähköteknikkoja, -asentajia ja -insinöörejä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Petri Laukkanen
toimitusjohtaja
+358 44 351 9066
petri.laukkanen@elektron.fi