Ura

Ura Elektronilla

Elektron on valtakunnallisesti palveleva sähköistyksen ja sähkönjakelujärjestelmien kumppani. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Joensuun vieressä Ylämyllyllä, joista käsin työskentelemme sujuvasti eri puolilla Suomea. Teemme sähköurakointeja vaativiin kohteisiin teollisuuteen, rakennusteollisuuteen ja sähkönjakeluinfrastruktuuriin. Palvelemme sekä julkista että yksityistä sektoria.

Elektron on perustettu vuonna 2010. Tänä päivänä työllistämme 30 asiantuntijaa. Tiimiimme koostuu asentajista, teknikoista, insinööreistä ja ylimmästä johdosta.

Mitä uutta sinä voit tuoda Elektronille?

Meillä on ammattitaitoinen huipputiimi, jossa arvostetaan hyvää tekemisen meininkiä, reilua peliä sekä omaa ja yhteistyökumppaneiden osaamista. Uudet ideat ja yrityksen toimintaa kehittävät ehdotukset otetaan avoimesti vastaan ja niitä voi esittää matalalla kynnyksellä koko tiimille. Kattava palvelusegmenttimme ja monipuoliset urakat tarjoavat osaajalle mahdollisuuksia tehtäväkiertoon, uralla etenemiseen sekä oman osaamisen jatkuvaan kehittämiseen. 

Etsimme jatkuvasti uusia ihmisiä, joilla on positiivinen asenne, oikeanlaista osaamista, motivaatiota tulokselliseen toimintaan ja intoa kehittyä. Hakiessasi meille hakuprosessistasi vastaa Petri Laukkanen, joka pitää sinut ajan tasalla kommunikoiden rekrytoinnin etenemisestä.

Töihin Elektronille?

Haemme kasvavaan joukkoomme lisää osaavia sähköteknikkoja, -asentajia ja -insinöörejä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Olen kiinnostunut
Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Petri Laukkanen
toimitusjohtaja
+358 44 351 9066
petri.laukkanen@elektron.fi